Metsä/Skogen Tervan taika suolasaippua

Varastossa
Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

Koko: 120g


Metsä/Skogenin tuotteet valmistetaan kotimaassa käsityönä yhdessä suomalaisen pientuottajan kanssa. Tuotteet ammentavat suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja ovat toteutettu rakkaudella ihmisiä sekä luontoa kunnioittaen.


Suolasaippuassa on käytetty Himalajan ruususuolaa sekä hoitavia öljyjä, kuten kookosöljyä, oliiviöljyä ja risiiniöljyä. Suolasaippuaan on lisätty aitoa suomalaista hautatervaa, joka on valmistettu yksinomaan männynkannoista. Tervaa on pitkään ja perinteisesti käytetty ihonhoidossa erilaisia iho-ongelmia vastaan. Tuoksuina on käytetty vain aitoja eteerisiä öljyjä.


Metsä/Skogen suolasaippua soveltuu kaikille ihotyypeille, puhdistaa ja pesee koko vartalon samalla hellästi kuorien. Tuote soveltuu myös kasvoille meikkien puhdistukseen. Suolasaippuat ovat tavanomaista kovempia, joten ne kestävät käytössä pidempään.


Ainesosat: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Pyroleum Pini (Hautaterva).