Kevään väripaletti

Kevät 2023 on täynnä väriä! Herkullisen väriset kevätmallistot ovat vihdoin täällä. Nyt löytyy raikasta vihreää, sinistä sekä ihania punaisia sävyjä. Värikkäät vaatekappaleet voi hyvin yhdistää lempeän valkoisen tai beigen kanssa.

 

Juhli tyylillä!

Loppuvuosi on juhlien aikaa, ja pieni kimallus kuuluu juhlasesonkiin. Näillä vaatteilla ja asusteilla luot helposti säkenöivän juhlatyylin.

 

Sisusta koti syksyyn

Syksy on tunnelmallisten koti-iltojen aikaa. Päivitä koti syksyyn ihanilla tekstiileillä, kynttilöillä ja matoilla.

 

Syksyn ihanat neuleet

Neule on syksyn suosikkivaate. Viileällä säällä on mukava pukea päälleen lämmin ja pehmeä villaneule. Tämän syksyn mallistoista löytyy kauniita sävyjä ja ylellisiä materiaaleja. Kevyt ja pehmeä Mos Mosh Thora-neule on ikisuosikki, joka löytyy nyt myös pitkänä neuletakkina.

 

Syksyn murretut sävyt

Uusi sesonki tulee ja kesän värit vaihtuvat syksyn maanläheisiin sävyihin. Syksyn mallistoista löytyy ihania ruskean ja beigen sävyjä, tyylikästä tummanpunaista sekä hillittyä harmaata. Materiaalina vakosametti on pop!

 

Raikas valkoinen

Valkoinen on kesän klassinen väri, se on raikas ja helppo yhdistää monen muun värin kanssa. Kokosimme tähän kesän valkoiset suosikit.

 

Pellava - kesän mukavin materiaali

Kesällä pellava on ykkösvalinta kun haluat mukavan, kevyen ja hengittävän asun. Tämä tyylikäs ja ylellinen luonnonmateriaali pitää sinut viileänä kesähelteillä.

 

Sisusta terassi kesään!

Aurinkoiset lomapäivät ja valoisat illat on mukava viettää terassilla nauttien. Nyt on siis aika laittaa terassi kesäkuntoon ulkokalusteilla, ruukuilla, kukilla, tyynyillä ja vilteillä. Tunnelmaa voi luoda kynttilöillä ja tunnelmallisilla valaisimilla.

 

Kesä on jo ovella

Kokosimme tähän kesän kauneimmat mekot, joissa viihdyt niin lomalla kuin juhlissakin!

Kesän mallistoista löytyy hurmaavia värejä, kuoseja, kauniita siluetteja ja kevyitä materiaaleja.

Pue mekon lisäksi kesähattu päähän ja sandaalit jalkaan ja rannalle! Illaksi yhdistä juhlavampiin kenkiin ja kruunaa asu koruilla.