Metsä/Skogen Havumetsä saippuapala

Varastossa
Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

Ihana havumetsä saippuapala tuo metsän kylpyhuoneeseen.

Koko: 100 g


Metsä/Skogenin tuotteet valmistetaan kotimaassa käsityönä yhdessä suomalaisen pientuottajan kanssa. Tuotteet ammentavat suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja ovat toteutettu rakkaudella ihmisiä sekä luontoa kunnioittaen.


Suolasaippuassa on käytetty Himalajan ruususuolaa sekä hoitavia öljyjä, kuten kookosöljyä, oliiviöljyä ja risiiniöljyä. Tuotteessa on käytetty kotimaista LehtoPeat® hiushoitoturvetta, joka on erittäin hoitavaa ja sopii erityisesti herkälle hiuspohjalle.Tuoksuina vain aitoja eteerisiä öljyjä. Metsä/Skogen saippuapala soveltuu kaikille ihotyypeille, puhdistaa ja pesee koko vartalon. Tuote soveltuu myös kasvoille meikkien puhdistukseen. Saippuapalat ovat tavanomaista kovempia, joten ne kestävät käytössä pidempään.


Ainesosat: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Sodium Hempseedate (Hamppuöljy), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Aqua, Peat (Turve), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti), Calluna Vulgaris (Kanervan Kukat), Juniperus Communis (Eteerinen Katajaöljy), Rosmarinus Officinalis (Eteerinen Rosmariiniöljy), Abies Sibirica Oil (Eteerinen Kuusiöljy), Mentha Piperita (Eteerinen Piparminttuöljy.